- 300 g paste de dimensiune mica
- 150 g sunculita taraneasca
- 2 rosii
- 1 ceapa rosie
- 1/2 salata verde
- 100g parmezan ras
- 4 castraveciori acri
- maioneza
- piper
- sare
Se fierb pastele (eu am folosit scoici in 3 culori) in apa cu sare. Se lasa la racit.
Taiem/tocam fiecare ingredient in parte: rosiile cubulete, castravetii feliute, ceapa semirondele, iar salata si sunculita fasii marunte.
Dupa ce s-au racit pastele se aseaza pe straturi, alternandu-se cu ingredientele de mai sus + condimente : paste, parmezan, sunculita, rosii, ceapa, salata, castraveciori, piper, sare, maioneza pana la epuizarea tuturor, apoi le amestecam si lasam salata minim 30 de minute la frigider.
Mi-a placut cum arata si am preparat-o si eu duminica. Am fost incantat de rezultat. Mi-a ramas o parte pentru luni si a fost nevoie sa mai pun niste maioneza.
RăspundețiȘtergereNu stiu sa spun cum se comporta de pe o zi pe alta, pentru ca a mea s-a mancat dupa ce am facut-o. Important e ca ai gasit solutia :)
Ștergere