- 500g lapte praf
- 350 g zahar
- 150 ml apa
- 80 g cacao neagra
- 200 g unt
- 100 g alune
- 1/2 pachet biscuiti
apoi adaugam laptele praf si cacao - deja cernute si amestecate intre ele.
Puteti folosi mixerul sau pregatiti-va sa amestecati energic.
Asezati biscuitii intr-o tava,
puneti ciocolata, nivelati si asezati deasupra alunele pe care le presati cu degetul.
Se tine la frigider 2 ore inainte s-o taiati. Pentru asta, folositi un cutit pe care l-ati tinut in apa fierbinte.
Foarte bine arata,super ideea cu biscuiti,,,,,pup!!
RăspundețiȘtergereMultumesc, Mirela! Pupz
RăspundețiȘtergereFelicitari, Arina gospodina!! Esti foarte taree!!:)) keep up the good work!!
RăspundețiȘtergereMerci, Roma! :*
ȘtergereMaaamaaa, cum arata! :) Sigur o incerc si eu, chiar trebuie :D Cu alunele alea nu ma impac eu, dar ori le scot, ori aflu cum sa le caramelizez :P
RăspundețiȘtergereSpor la treaba! Nu am caramelizat niciodata, dar stiu ingredientele : la 100g alune de padure ai nevoie de o lingurita de unt si de 10-12 cuburi de zahar brun.
ȘtergereStii, eu nu sunt gospodina deloc, asa ca ar trebui sa si stiu ce fac cu ingredientele :D Banuiesc ca le amestec pe foc, nu? :))
RăspundețiȘtergerePrima data pui untul si zaharul, iar dupa ce devin aurii pui si alunele (decojite). Sa ai grija sa le separi cand le scoti. Nu stiu cum ies, deci nu-mi asum reteta. Am tras cu ochiul pe google :D.
ȘtergereVai ce bine arata!!! Imi place tare mult ciocolata de casa, si eu si sotul o devoram repede :D
RăspundețiȘtergereBine ai venit pe blog, Paula!
Ștergere