miercuri, 6 ianuarie 2010

Ciuperci cu vin si verdeata


  • 300 g ciuperci champignon
  • 100 ml vin alb
  • 50 g unt
  • 2 linguri smantana
  • 1 ceapa verde
  • marar
  • 1 lingurita curry
  • sare
  • piper

Curatam ciupercile, apoi le taiem in 3-4 parti egale. Intr-o tigaie punem untul, adaugam ciupercile si le lasam sa se caleasca la foc mic 5-6 minute, intorcandu-le pe ambele parti.

Apoi adaugam vinul, iar cand incepe sa scada punem si ceapa verde tocata marunt (folosim doar frunzele), smantana si curry.
Inainte cu 1 minut sa stingem focul adaugam mararul tocat si condimentam cu sare si piper.
Este o garnitura perfecta pentru orice tip de frptura. Eu am folosit-o pentru piept de pui la gratar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu