miercuri, 21 aprilie 2010

Nero di sepia cu sos de ton


  • 1/2 punga paste nero di sepia
  • 1 cutie ton
  • 1 ceapa
  • 1 bocan rosii decojite in suc propriu
  • oregano
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 50 g parmezan ras
  • 2-3 fire de patrunjel
Se pune apa la fiert, se sareaza iar cand aceasta clocoteste se adauga si pastele.

Se toaca ceapa, se pune la calit in putin ulei incins, se rastoarna borcanul cu rosii decojite si se zdrobesc. Cand incepe sosul sa fiarba se rastoarna si cutia de ton, apoi se condimenteaza cu sare, piper, oregano si se pune patrunjelul.

Se mai lasa 2-3 minute. Se scot pastele, in mijloc se pune acest sos apoi se presara parmezan.

Un comentariu:

  1. buna dimineata, raspandacul sef am venit sa raportez :)
    o poveste cu o sfoara ce sa da in tara , o poveste cu si depre cadouri culinare. povestea si intreaga polologie...pe blogul meu :)

    RăspundețiȘtergere