- 800 g carne de porc tocata
- 1,5 l zeama de varza
- 1,5 l apa
- 2 oua
- 2 linguri boia dulce
- 2 linguri bulion
- 2 cepe
- 1 lingura suc de rosii
- 70 g orez
- 1 morcov
- 1 ardei
- patrunjel
- sare
Amestecam carnea tocata cu cele 2 oua, bulionul si boiaua.
Incepem sa formam perisoarele, trecand mana prin apa rece, pentru a le modela fara sa se lipeasca de degete.
Dupa ce s-a fiert orezul adaugam pasta de rosii si incepem sa punem perisoarele. Le mai lasam sa fiarba cateva minute dupa ce incep sa se ridice. Adaugam patrunjelul tocat.
Ciorba se serveste cu ardei iute si smantana.
mi-ai facut o pofta de nu pot sa-ti zic, este una dintre preferatele mele :-) poate pun si eu mana, ar fi cazul :-P pup
RăspundețiȘtergereTe pup si eu, Randu! Spor la treaba, inceputul e mai greu :P
RăspundețiȘtergere