Zilele trecute am fost inspirata in bucatarie si am reusit sa fac o reteta care se prepara rapid, este foarte aratoasa si gustoasa!
Ingrediente:
- 700 g piept de pui
- 6 felii de cascaval
- 12 feliute de kaiser
- 2 rosii
- 2 oua
- 6 lingurite smantana
- 1 pahar de vin rosu
- patrunjel
- sare
- piper
Pieptul de pui se taie felii de marimea palmei, iar ca grosime potrivit pentru fript. Se condimenteaza, dupa care se pun la fript atat cat sa-si schimbe culoare - aproximativ 2-3 minute. Cele 2 oua se pun la fiert si se lasa cam 10 minute, cat sa se intareasca galbenusul.
Punem si feliutele de kaiser la fript,
iar dupa ce sunt gata luam o tava, o ungem cu ulei si asezam feliile de piept de pui,
peste fiecare punem cate 2 feliute de kaiser fript si o felie mare de cascaval.
In tava punem un pahar de vin si jumatate de pahar de apa si introducem la cuptor timp de 10 minute. In timpul acesta, curatam cele 2 oua si le taiem felii impreuna cu cele 2 rosii, spalam patrunjelul.
Scoatem tava, adaugam peste fiecare felie de cascaval o felie de rosie, una de ou, iar deasupra galbenusului punem o lingurita de smantana. Le mai lasam la cuptor inca 10 minute. Cand scoatem tava si asezam pe farfurie punem si cate o frunza de patrunjel peste smantana.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu