- 2 pesti macrou
- 250 g smantana
- 1 lingura pasta de ardei
- 2 cepe
- 4 catei de usturoi
- 2 galbenusuri
- 100 g unt
- 1 pahar de vin alb
- 1 lingurita curry
- marar
- 1/2 lamaie
- sare
Punem untul intr-o tigaie, adaugam pestele, ceapa si usturoiul(tocate). Dupa 5 minute turnam si paharul de vin si acoperim cu un capac. Intre timp preparam sosul : punem intr-un bol smantana pe care o amestecam cu cele doua galbenusuri, pasta de ardei, mararul, curry si sare.
Adaugam acest sos peste peste si mai lasam sa fiarba cateva minute.
AI UN PREMIU LA MINE PE BLOG!
RăspundețiȘtergereMultumesc mult :*
RăspundețiȘtergerej'ai aimé ta sauce blanche ça a l'air délicieux
RăspundețiȘtergerebonne soirée
Merci beaucoup, Firmere!
RăspundețiȘtergere