marți, 6 octombrie 2009

Clatite gratinate cu pui si ciuperci


  • un piept mare de pui
  • 4 ciuperci
  • 1 ardei
  • 1 ceapa
  • 250g smantana
  • 200g cascaval ras
  • 4 clatite mari
  • patrunjel

Incepeti prin a coace clatitele(oua, lapte, faina si sare).
Taiati marunt pieptul de pui, ceapa, ardeiul si ciupercile, apoi puneti-le la calit. Dupa ce s-au calit, impartiti ingredientele in 4 parti, iar prima parte o puneti in mijlocul primei clatite. Impaturiti clatita sub forma "batistuta", apoi o asezati in tava unsa. Procedati la fel cu restul clatitelor. Pregatiti amestecul de cascaval ras, smantana, 2 feliute de ardei si 2-3 fire de patrunjel tocate marunt si il puneti peste clatite. Peste fiecare clatita puneti frunzulite de patrunjel. Se pun la cuptor si se lasa pana se rumenesc (aproximativ 10-15 minute).

Un comentariu: