- un piept mare de pui
- 4 ciuperci
- 1 ardei
- 1 ceapa
- 250g smantana
- 200g cascaval ras
- 4 clatite mari
- patrunjel
Incepeti prin a coace clatitele(oua, lapte, faina si sare).
Taiati marunt pieptul de pui, ceapa, ardeiul si ciupercile, apoi puneti-le la calit. Dupa ce s-au calit, impartiti ingredientele in 4 parti, iar prima parte o puneti in mijlocul primei clatite. Impaturiti clatita sub forma "batistuta", apoi o asezati in tava unsa. Procedati la fel cu restul clatitelor. Pregatiti amestecul de cascaval ras, smantana, 2 feliute de ardei si 2-3 fire de patrunjel tocate marunt si il puneti peste clatite. Peste fiecare clatita puneti frunzulite de patrunjel. Se pun la cuptor si se lasa pana se rumenesc (aproximativ 10-15 minute).
Foarte frumos!
RăspundețiȘtergereAlso visit my web page; ora exacta