miercuri, 21 octombrie 2009

Tocanita de pipote si inimi



Ingrediente:

- 1 tavita inimi si pipote
- 1 ardei galben
- 1 ardei rosu
- 1 ceapa alba
- 1 ceapa rosie
- cateva ciupercute mici
- 6 rosii (de preferat moi)
- 1 lingura boia dulce
- ulei
- sare
- piper
- foi de dafin

Incepem aceasta reteta prin a curata inimile si pipotele si a le pune la fiert alaturi de 2 foi de dafin.
Intr-o tigaie punem ulei si adaugam pe rand in functie de cum le tocam : ceapa , ardeiul, ciupercutele (pe acestea eu nu le-am mai taiat pentru ca am cumparat special din acelea foarte micute), rosiile (de preferat, decojite). Adaugam condimentele: boia dulce, sare, piper. Rasturnam si inimile si pipotele aproape fierte in acest sos de legume si lasam sa fiarba in continuare la foc foarte mic. Daca vi se pare sosul gros, puteti adauga putina apa.
Am servit aceasta mancare alaturi de piure, dar merge foarte bine si o mamaliguta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu