Am gasit reteta pe un blog si nu am rezistat pana nu am facut-o si eu.
Blat:
- 60 g de migdale pudra sau alune de padure
- 100 g zahar pudra
- 20 g cacao
- 4 albusuri
- un varf de sare
Mousse de ciocolata alba
- 125 ml de smantana
- 250g ciocolata alba
- 1 foaie gelatina (eu am pus un plic gelatina granulata, daca nu gasiti foaie, folositi jumatate de plic. eu am pus cam multa, nu se mai simtea finetea mousseului)
- 300 ml frisca
Mousse de ciocolata cu lapte
- 125 ml frisca lichida
- 160 gr ciocolata cu lapte
- 1 foaie gelatina
- 100 grame frisca batuta
Mousse de ciocolata amaruie
- 125 ml de frisca lichida
- 200 g ciocolata amaruie
- 110 ml frisca batuta
- 1 foaie de gelatina
Se toarna in ordinea in care le-am scris. Asteptati sa se intareasca mousseul pe care l-ati pus, inainte de a-l turna pe urmatorul. Cautati o ciocolata cu lapte mai deschisa la culoare sa se vada bine diferenta intre ciocolata cu lapte si cea amaruie. La mine a fost cam inchisa si nu prea se vede.
Aoleu, ce bunatati. Cand ne inviti la un asa dulce?
RăspundețiȘtergeree ciocolata normala sau de menaj?
RăspundețiȘtergereDoar ciocolata alba a fost de menaj, celelalte au fost normale.
RăspundețiȘtergere