De Paste am cumparat un miel micut(in jur de 5 kg), pe care l-am impartit in doua : cate 2 pulpe si o coasta per portie. Prima portie am gatit-o de Paste, iar acum am pregatit si portia ramasa.
- 2 pulpe miel
- 1 coasta miel
- ulei
- otet
- unt
- foi de dafin
- piper
- boia iute
- curry
- ceapa
- apa
- sare
Am scos carnea, am uns fiecare bucatica in parte cu unt, am condimentat cu boia iute si curry si am asezat-o in tava de la aragaz in care am pus ulei. Am tinut-o la cuptorul incins 10 minute, dupa care am adaugat o cana jumatate de apa. Din cand in cand puneam sosul din tava peste carne cu ajutorul unei linguri. Dupa ce o intoarceti, trebuie sa dati flacara cuptorului la un nivel mai mic.
Timp de preparare: 2 ore
Arata foarte bine
RăspundețiȘtergere