miercuri, 22 iulie 2009

Shaorma


  • 200 g file piept pui
  • 3 lipii
  • 1 cartof
  • varza tocata
  • 1 castravete
  • 1 rosie
  • maioneza
  • usturoi
  • ketchup
  • sare
  • piper

Incepem prin a praji cartoful si a frige pieptul de pui. Cand este aproape gata carnea, punem deasupra tavii de fript lipiile pentru a le incalzi. Taiem feliute carnea, rosia si castravetele. Pisam usturoiul si il amestecam cu maioneza. Incepe sa pregatim shaorma : luam o lipie, o ungem cu maioneza, adaugam cartofi, carne, rosii, castraveti, varza, sare, piper si ketchup, apoi o rulam. Ne putem ajuta de o punguta mica in care s-o introducem pentru a nu ni se desface.

Puteti inlocui castravetele proaspat cu un castravete conservat, iar usturoiul si maioneza se pot amesteca si cu varza. Data trecuta asa am procedat si am savurat o shaorma delicioasa care a aratat asa:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu