joi, 18 martie 2010

Piept de pui cu smantana si ciuperci

  • 2 piepti de pui
  • 1 ceapa
  • 300 g ciuperci
  • 400 g smantana
  • 150 g unt
  • 1 pahar de vin alb
  • 1 legatura de marar
  • sare
  • piper
Cei doi piepti de pui se cresteaza si se pun la prajit in unt.

Se intorc pe ambele parti si se lasa pe foc pana se rumenesc. Cand sunt gata se pun si ciupercile intregi, ceapa tocata marunt, iar dupa 5-7 minute se adauga si vinul.

Se acopera cu un capac si se lasa la foc mic 10 minute. Apoi se adauga smantana, amestecand continuu.

Se condimenteaza cu  sare si piper, iar la final punem mararul tocat.

Un comentariu:

  1. Vaaaaiii, Arina, de cand asteptam o reteta la una din mancarurile mele preferate!!! Ce bine, de-abia astept s-o fac, te anunt cum a iesit! :)

    RăspundețiȘtergere