vineri, 23 iulie 2010

Ghebe cu sos de branza de burduf



  • 200 g ghebe
  • 100 g branza de burduf
  • 50 ml vin rosu
  • 6 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • piper macinat
  • patrunjel

Intr-o cratita punem putin ulei, tocam 2 catei de usturoi si ii punem la prajit, peste care adaugam ghebele intregi. Tocam si restul cateilor de usturoi si ii punem peste ghebe. Dupa 10 minute turnam vinul si dam pe razatoare branza de burduf.

O rasturnam peste ghebe, iar dupa ce se topeste punem patrunjelul tocat si piperul.

6 comentarii:

  1. Foarte interesant! Nu sunt mare fana a ciupercilor dar parca asa cum le-ai facut tu mi-ar placea tare mult.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie mi-au placut :). Daca te hotarasti sa faci reteta, iti urez sa ai spor si te astept sa-mi spui cum a iesit.

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesanta reteta!

    Am sa incerc si eu odata. :-)

    RăspundețiȘtergere
  4. In 15 minute am terminat atat cu inventatul cat si cu gatitul :P.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ghebe? De la supermarket,ca la padure.....la toamna!Abea astept sa iasa,eu pun si pe iarna la borcan,sint grozave!
    O seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  6. Probabil exista si un soi de ghebe de vara, eu din padure le am :). Am pus si eu anul trecut la borcan, cu usturoi.
    O seara buna, de asemenea!

    RăspundețiȘtergere