duminică, 8 aprilie 2012

Paste (pappardelle) cu somon


  • Pappardelle - 4 cuiburi
  • 2 medalioane somon
  • 250 g smantana
  • 1 ceapa
  • 100g parmezan
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • 3 linguri ulei
Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.

Se toaca ceapa si se pune la calit in uleiul incins. Se dezoseaza somonul, se taie cubulete si se adauga peste ceapa care a inceput sa sticleasca. Se amesteca usor apoi se adauga smantana si parmezanul. Dupa 2 minute se condimenteaza cu sare si piper si se adauga patrunjelul tocat. Se lucreaza la foc mic.

4 comentarii:

  1. Ca o sugestie, sa iasa mai bun, iti recomand ca dupa ce pui somonul sa pui si niste cubulete de ardei, lasi sa se caleasca, apoi pui putin vin alb si lasi sa scada si abia apoi pui smantana. Iese muuult mai delicios.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru sugestie, o sa incerc data viitoare! :)

      Ștergere
  2. super retete.nu stiam ce sa mai gatesc azi,cautam ceva nou,iar pe situl tau am gasit o multime de retete faine.mersi frumos ca ti postezi retetele aici si le dai si altora in pana de idei inspiratie.sa fi sanatoasa si sa postezi cat mai multe retete

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc asemenea! Te mai astept cu opinii despre mancarurile incercate

    RăspundețiȘtergere