vineri, 21 ianuarie 2011

Penne cu sos de mascapone


  • o jumatate de punga de penne in 3 culori
  • 500 g carne tocata de pui
  • 1 cutie mascarpone
  • 6 ciuperci
  • 100 g parmezan
  • sare
  • piper
  • ulei

Pastele se pun la fiert in apa cu sare.
Se pune putin ulei intr-o tigaie, iar dupa ce s-a incins se adauga carnea tocata. Tocam ciupecutele si le punem peste carne dupa ce aceasta isi schimba culoarea.

Dupa 5 minute rasturnam cutia de mascarpone, amestecam, adaugam parmezanul ras dupa care condimentam cu sare si piper.

Scoatem pennele pe farfurie si deasupra lor punem sosul din carne si mascarpone.

4 comentarii:

  1. mmm,,,ce bunatate,mi-ai facut o pofta,,,,,

    RăspundețiȘtergere
  2. Astept impresii dupa ce iti satisfaci pofta :)

    RăspundețiȘtergere
  3. te astept pe blogul meu sa-ti ridici premiul pe care ti l-am oferit!! spor la bucatarit

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut,

    Am intrat pe blog-ul dvs. si ne-a placut foarte mult - aveti retete culinare delicioase YUM!!! YUM!!!
    Ne-am bucura sa va avem in familia Petitchef

    Am fi incantati daca ati dori sa adaugati blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com astfel incat utilizatorii nostri, cat si noi, sa ne putem bucura de retetele dvs.

    Petitchef este un portal frantuzesc bazat pe retete culinare. Cateva sute de blog-uri sunt deja inscrise si beneficiaza de expunere pe Petitchef.

    Pentru a adauga blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com puteti folosi http://ro.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form sau puteti merge la http://ro.petitchef.com si dati click pe "Adauga blog-ul tau".

    Toate cele bune,

    Vincent
    Petitchef

    RăspundețiȘtergere