luni, 18 aprilie 2011

Salata de cruditati cu peste afumat

  •  
  • 6 frunze salata verde
  • 1 lipie shaorma
  • 3 ridichi
  • frunzele de la o ceapa verde
  • 1 morcov mic
  • 4 felii telemea cu verdeata
  • 2 file peste afumat
  • 1 ou
  • 100ml ulei
  • sare
  • 1 lingurita otet
  • 1 fir usturoi verde

Se face maioneza din 1 ou, 100ml ulei, sare, otet (reteta pentru blender), apoi se pune usturoiul tocat si se mai amesteca 10 secunde.

Dupa ce spalam legumele le tocam pe fiecare dupa preferinte : salata si ceapa tocate marunt, morcovul si ridichiile feliute, telemeaua cubulete. Pe un platou asezam lipia, iar deasupra ei punem legumele, telemeaua, bucatelele de peste si maioneza cu usturoi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu