- o jumatate de punga de penne in 3 culori
- 500 g carne tocata de pui
- 1 cutie mascarpone
- 6 ciuperci
- 100 g parmezan
- sare
- piper
- ulei
Pastele se pun la fiert in apa cu sare.
Se pune putin ulei intr-o tigaie, iar dupa ce s-a incins se adauga carnea tocata. Tocam ciupecutele si le punem peste carne dupa ce aceasta isi schimba culoarea.
Dupa 5 minute rasturnam cutia de mascarpone, amestecam, adaugam parmezanul ras dupa care condimentam cu sare si piper.
Scoatem pennele pe farfurie si deasupra lor punem sosul din carne si mascarpone.
mmm,,,ce bunatate,mi-ai facut o pofta,,,,,
RăspundețiȘtergereAstept impresii dupa ce iti satisfaci pofta :)
RăspundețiȘtergerete astept pe blogul meu sa-ti ridici premiul pe care ti l-am oferit!! spor la bucatarit
RăspundețiȘtergere