duminică, 28 noiembrie 2010

Taitei chinezesti cu piept de pui si legume


  • 1/2 punguta taitei chinezesti
  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 bol mic de varza tocata (nu am cantarit)
  • 2 catei de usturoi
  • 3 feliute ghimbir
  • 1 lingura sos de soia
  • 2 linguri curry
  • sare
  • ulei de masline
Tocam legumele (ceapa, morcovul, varza) si le punem la calit in ulei de masline. Zdrobim usturoiul si il adaugam peste legume, apoi punem sare.
Intr-o alta tigaie cu ulei incins, punem feliutele de ghimbir si pieptul de pui taiat cubulete. Dupa ce isi schimba culoarea, adaugam 2 linguri de curry.

Taiteii se pun la fiert dupa indicatiile de pe ambalaj.

Tigaia cu pieptul de pui se rastoarna peste legume cu tot cu sosul format, apoi se adauga si taiteii  si se amesteca. Se pune sosul de soia si se mai lasa la prajit 3-4 minute.

2 comentarii:

  1. Ii ador! De cand am facut prima data m-am indragostit. Seamana foarte mult la gust cu cei de la restaurantul chinezesc

    RăspundețiȘtergere