luni, 26 octombrie 2009

Vita cu legume in sos de vin



Ingrediente:
  • 300 g muschi de vita
  • 200 g ciuperci
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 2 catei de usturoi
  • 1 portocala
  • 400 ml vin rosu
  • 50 ml sos de soia
  • ulei
  • condimente


Spalam si tocam toate legumele, apoi punem ceapa la calit in putin ulei. Cand incepe sa sticleasca, adaugam morcovul, ardeiul si apoi carnea.


Cand incepe carnea sa se albeasca, punem si ciupercile, sosul de soia, usturoiul, coaja de la o portocala si sucul acesteia.


Dupa ce amestecam bine adaugam si vinul, acoperim cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic 40 minute. La final condimentam dupa gust.
Am servit acest fel de mancare cu bulgarasi de orez.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu