vineri, 10 iulie 2009

Chiftelute crocante la cuptor cu sos alb



Pentru chiftelute avem nevoie de:
  • 600 g piept de pui tocat
  • 1 ou
  • 3 graunti de usturoi
  • boia
  • sare
  • piper
  • marar
  • 20 ml ulei

Mie imi plac chiftelutele doar din carne, dar puteti adauga ceapa, morcov sau alte legume.
Se amesteca toate ingredientele, se incalzeste cuptorul, iar in tava de la aragaz punem un strop de ulei pentru a fixa hartia de copt. Tinem aproape un bol cu apa sa ne udam mainile cand facem chiftelutele. Se pun la cuptor la foc potrivit pentru 30-40 de minute, in functie de cat de crocante le doriti.
Din ingredientele de mai sus au iesit 21 de chiftelute.
Le-am servit alaturi de sos alb.
Atentie! Daca folositi alta carne, de exemplu carne de porc, s-ar putea sa nu mai iasa crocante, deoarece contine grasime.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu