joi, 16 iulie 2009

Cordon Bleu


  • 1 kg piept pui
  • 2 oua
  • 5 felii sunca presata
  • 8 felii cascaval (eu am folosit afumat)
  • sare
  • piper
  • usturoi granulat
  • faina
  • pesmet
  • ulei
Taiem pieptul de pui in 5 bucati egale, batem putin carnea si o condimentam cu usturoi granulat, sare si piper. Luam o felie de carne, punem in mijlocul ei o felie de sunca presata, peste care adaugam doua felii de cascaval. Rulam si fixam cu doua-trei scobitori. Dupa ce terminam cu rulatul, pregatim faina, pesmetul si batem ouale. Scoatem scobitorile, dam ruloul prin faina, ou si pesmet si punem la prajit in uleiul incins. Daca observati ca rulourile au tendinta sa se desfaca, inainte de a pune la prajit fixati cu o scobitoare pe care o scoateti cand intoarceti ruloul pe partea cealalta sa se prajeasca.
Se scot pe servetele pentru a absorbi surplusul de ulei si se servesc cu diferite garnituri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu