vineri, 31 iulie 2009

Ciupercute cu ciocolata


  • 250 g unt
  • 2 oua
  • 1 cana zahar pudra
  • 2 cani faina
  • 2 cani amidon de porumb
  • o lingurita bicarbonat de sodiu
  • 3 linguri cacao
  • 100 g ciocolata taiata in bucatele mici
Se freaca untul cu zaharul, cand devine o crema se incorporeaza si ouale. Separat, se amesteca faina cu amidonul si bicarbonatul, apoi se adauga treptat in prima compozitie.
Aluatul se imparte in bilute mici de marimea unei nuci, in mijlocul carora se pune cate o bucatica de ciocolata. Intr-un bol punem cacao, luam o sticla de plastic, dam gura sticlei prin cacao apoi suprapunem o biluta din aluat pentru a capata forma ciupercutei. O scoatem si o asezam in tava in care am pus o hartie de copt.
Coacerea dureaza aproximativ 30 de minute. Sunt gata cand incep sa se rumeneasca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu